Boskamp over uitspraken Lukaku over zijn situatie bij Rode Duivels

Boskamp over uitspraken Lukaku: “Die uitspraak zit me toch niet lekker”

Vandaag om 16:44

Johan Boskamp heeft zich uitgelaten over de uitspraken van Romelu Lukaku in de podcast Koolcast Sport. Boskamp is geschrokken over de manier waarop Lukaku zich uitte over de periode na het WK.

Boskamp geeft aan op welke manier Lukaku hem deed schrikken. “Dat hij na het WK aan stoppen dacht. Daar schrok ik toch van. Die uitspraak zit me toch niet lekker. Vroeger had Lukaku zelfs met twee gebroken benen willen spelen voor de nationale ploeg”, citeert Het Belang van Limburg Boskamp.

Boskamp geeft aan dat het ontbreekt aan motivatie bij Lukaku. “Die tijd is blijkbaar voorbij. Dat is toch een teken aan de wand dat ook hij wil stoppen na het WK in 2026. Het vuur brandt niet meer, maar hopelijk vindt hij snel een manier om dat terug aan te wakkeren”, aldus Boskamp over Lukaku.

Boskamp zag dat de Rode Duivels tegen Frankrijk de aanvalsleider misten. “Tegen Frankrijk werd hij echt gemist. Goed voetbal en kansen bij de vleet, maar geen killer voor doel. Met een terugkeer van Lukaku is dat snel opgelost.”