Mathias Delorge na Union SG 0-0 KAA Gent in JPL

Delorge al bij al tevreden met een punt, maar: "Die bal moet eigenlijk binnen"

Vandaag om 12:02

Zaterdag bleven Union Saint-Gilloise en KAA Gent steken op een scoreloos gelijkspel. Mathias Delorge zag dat zijn team al bij al blij moest zijn met een punt buitenshuis, al had hij de kans van ploegmakker Noah Fadiga liever in doel zien belanden. 

Delorge geeft toe dat de tactiek van Sebastien Pocognoli hen verrast heeft. "Zij speelden vandaag wat anders dan normaal, met veel volk op het middenveld en maar één diepe spits. Dat hadden we niet verwacht en heeft ons de eerste twintig minuten toch moeilijk gemaakt", is de middenvelder eerlijk bij Sporza

Aan de rust moesten de Buffalo's dus bijsturen, waardoor ze beter in de match kwamen in de tweede helft. Toch moest KAA Gent tevreden zijn met een gelijkspel. "Al bij al kunnen we wel tevreden zijn met een punt. We hadden het in de eerste helft moeilijk met hun hoge intensiteit", aldus Delorge. 

Desondanks kreeg Fadiga voor rust een kans op scoren. "We hadden zelf in de eerste helft een grote kans met Fadiga. Die bal moet eigenlijk binnen en dan is de wedstrijd weer helemaal anders", besluit Delorge. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.