Advies voor Tedesco bij Rode Duivels over De Bruyne en Lukaku

Advies voor Tedesco bij Rode Duivels: “Zou De Bruyne met rust laten”

16 oktober om 22:36

Marc Degryse gelooft dat de volgende interlandperiode in november van groot belang gaat zijn voor Domenico Tedesco bij de Rode Duivels. Volgens de analist moeten de Rode Duivels tegen Italie laten zien dat er vooruitgang geboekt is.

Degryse blikt vooruit op de volgende interlandperiode van de Rode Duivels. “Op wat we gezien hebben tegen Frankrijk, kunnen ze alleszins verderbouwen. Maar de situatie zal precair blijven, mochten de resultaten in november tegenvallen. Ze moeten er alles aan doen om te winnen en Tedesco moet de beste spelers selecteren”, deelt Degryse via Het Laatste Nieuws.

Degryse stelt zichzelf de vraag of dit betekent dat Tedesco Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku moet oproepen. “Goh, De Bruyne zou ik met rust laten. Maar ik zie geen enkele reden om een fitte Lukaku nog eens thuis te laten. Ik zou niet weten waarom hij die wedstrijden niet kan spelen. (lacht) Een scorende spits kunnen we goed gebruiken”, besluit Degryse.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.