Mario Balotelli keert terug in Italië bij Genoa FC

'Balotelli keert terug in Italië bij Genoa, ook salaris voor de spits is bekend'

Vandaag om 18:15

    Mario Balotelli heeft een akkoord bereikt met Genoa, aldus La Gazzetta dello Sport. De Italiaanse spits, wiens salaris ook onthuld is door de toonaangevende sportkrant, keert zodoende na drie jaar terug in zijn thuisland. 

    De inmiddels 34-jarige Balotelli is al even transfervrij. Afgelopen zomer vertrok hij bij het Turkse Adana Demirspor. De voormalig aanvaller van Internazionale en Manchester City werd daarna in verband gebracht met diverse clubs, maar het wordt dus Genoa. 

    Bij I Rossoblu, dat getraind wordt door Alberto Gilardino, gaat Balotelli een jaarsalaris opstrijken van tussen de 250.000 en 300.000 euro. Hoewel zijn presentatie aanstaande lijkt, gaat Gilardino er niet vanuit dat hij komende zaterdag tegen Bologna al over zijn nieuwe aanvaller kan beschikken. 

    Genoa kan zijn doelpunten goed gebruiken, want de club staat met vijf punten uit zeven Serie A-wedstrijden op een schamele achttiende plek.  

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.