Koen Casteels reageert op uitspraken Ronald Koeman over Saoedi-Arabië

Casteels gaat in tegen Koeman na veelbesproken uitspraken over Saoedi-Arabië

Vandaag om 14:22

    Afgelopen zomer maakte Koen Casteels de overstap van VFL Wolfsburg naar Al-Qadsiah FC in Saoedi-Arabië. Over die competitie zei Oranje-bondscoach Ronald Koeman dat die competitie voor spelers zonder ambitie is. Casteels - momenteel de keeper van de Rode Duivels - heeft inmiddels daarop gereageerd. 

    "Ik vind niet dat je nog kan zeggen dat Saoedi-Arabië een exotische bestemming is zoals bijvoorbeeld China, waar er maar twee of drie topspelers naar een bepaalde club mochten gaan en er in totaal slechts tien topspelers in heel de competitie speelden", zo zei Casteels tegenover Het Laatse Nieuws

    "Neem er de opstelling van Al Nassr, Ittihad, van ons Al-Qadsiah bij. Die namen zouden in Europa ook goed meekunnen. Laat ons dus maar van die discussie afstappen", concludeerde Casteels. 

    Afgelopen zomer maakte ook Steven Bergwijn de overstap van Ajax naar Al-Ittihad in Saoedi-Arabië. Meteen na het bekendmaken van dat nieuws, maakte Koeman wereldkundig dat Bergwijn niet meer in aanmerking zal komen voor het Nederlands elftal. 

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.