Dan toch de redding? Europese investeerders nemen KMSK Deinze over

Vandaag om 13:44
Laatste update: om 13:51

KMSK Deinze heeft een nieuwe investeerder gevonden. Dat wordt gemeld in een persbericht. Het zou gaan om een Europese investeringsgroep, die de club overneemt van ACA Football Partners uit Singapore.

De club spreekt van een essentiële stap in het reddingsproces van de club. 'De overdracht van de aandelen zal in de komende weken plaatsvinden, zodra alle wettelijke procedures met betrekking tot het overnameproces zijn voltooid', staat te lezen in het persbericht.

Deinze plant ook vergaderingen met de schuldeisers om hen te informeren over de terugbetaling. 'Wij willen nu al onze partners, spelers, staf, medewerkers en supporters hartelijk bedanken voor hun geduld, begrip en steun gedurende deze moeilijke periode voor iedereen', wordt nog toegevoegd. 'Wij zullen de komende weken blijven werken aan het stabiliseren van de situatie en het verzekeren van een positieve toekomst voor alle betrokkenen.'

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.