Juventus laat oog vallen op Dodi Lukebakio Wout Faes Lois Openda en Zeno Debast

'Juventus laat oog vallen op vier Rode Duivels: Directeur bezocht Italië - België'

11 oktober om 22:39

    Juventus zou maar liefst vier Rode Duivels op het oog hebben. Dat meldt het Italiaanse La Gazetta Dello Sport. Volgens het Italiaanse medium zou er een sportief directeur op de tribune hebben gezeten bij de wedstrijd Italië - België voor Dodi Lukebakio, Wout Faes, Loïs Openda en Zeno Debast

    Juventus zou met name Lukebakio hoog op de lijst hebben staan. Doordat De Oude Dame veel geteisterd wordt door blessures heeft trainer Thiago Motta bijna geen aanvaller meer over. Lukebakio zou daarom een van de kandidaten zijn voor Juve. Tijdens het duel in de Nations League tussen Italië en België (2-2) zou Cristiano Giuntoli - sportief directeur bij Juventus - als scout gefungeerd hebben op de tribune. Daarbij zouden Faes, Openda en Debast ook in de gaten gehouden worden. 

    Sevilla, de huidige club van Lukebakio, zou verkeren in een enorme economische crisis. De Spaanse middenmotor zou daarom een paar goede verkopen kunnen gebruiken. Het zou dus kunnen dat Lukebakio een daarvan gaat worden. 

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.