Beloften staan voor sleutelmatch: "Zijn gebrand op een goed resultaat"

Vandaag om 12:29
Laatste update: om 13:00

De Belgische beloften spelen vrijdagavond in en tegen Schotland. Bij winst lokt een deelname aan het EK. Coach Gill Swerts wil dan ook absoluut de drie punten. 

Met Arthur Vermeeren en Mandela Keita krijgt hij ook twee A-internationals mee. "Met ook Eliot Matazo erbij hebben we zo toch een paar iets oudere spelers", vertelt Swerts bij Sporza"Je merkt meteen dat de kwaliteit dankzij zulke jongens een stuk hoger ligt op training. Dat is positief. Deze groep is trouwens écht gretig. Ze zijn gebrand op een goed resultaat en de kwalificatie."

Het wordt sowieso geen makkelijke partij, want thuis verloren de beloften met 0-2 van Schotland. "Het is ongelofelijk dat we toen onderuit gingen. Voor mij is dat tot dusver het enige smetje op deze campagne. Hopelijk kunnen we dat straks rechtzetten. Deze groep staat nu verder dan toen, maar de Schotten vallen niet te onderschatten."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.