Club Brugge verliest op eigen Belfius Base Camp van Zulte Waregem

Vandaag om 13:00

Club Brugge heeft in Knokke met 1-2 verloren van Zulte Waregem. Nicky Hayen greep de partij aan om een aantal reservespelers minuten te geven.

Zulte Waregem kwam op het halfuur voor het eerst op voorsprong na een hoekschop. Challouk kon de afvallende bal van dichtbij binnentrappen. Jutgla kwam voor rust dichtbij de gelijkmaker, maar die werd verijdeld door verdediger Lemoine.

Na de pauze kon Club wél gelijkmaken. Het was de jongeling Talbi die diep werd gestuurd en Bostyn kansloos liet. Zulte Waregem trok echter toch nog aan het langste eind. Challouk bediende Fraser en die kon van dichtbij niet meer missen. 1-2 was meteen de eindstand.

Club Brugge: Jackers, Roméro, Jutgla (45’ Faraas), Vanaken (45’ Wylin), Skoras, Mechele (45’ Willems), Audoor, Sabbe, Talbi, Audoor, Amengai