'Kuyt blijft sowieso nog even aan bij Beerschot'

'Dan toch geen vergadering bij Beerschot, Kuyt kan nog even gerust slapen'

Vandaag om 15:23

K. Beerschot V.A. gaat nog even door met Dirk Kuyt. Daar heeft het toch alle schijn van, nu de vergadering om zijn toekomst te bespreken voor onbepaalde duur is uitgesteld. 

De veelbesproken algemene vergadering op het Kiel stond al even in het rood omcirkeld. Na een desastreuze start van het seizoen telt Beerschot slechts twee punten uit tien wedstrijden, al kon het afgelopen vrijdag nog een klein succesje vieren door de 2-2 in Westerlo. Toch pakken er donkere wolken samen boven de club. In die omstandigheden is het niet onlogisch dat het lot van de trainer besproken wordt.

Normaal gezien zou dat deze maandag dus moeten gebeuren, alleen is die vergadering in extremis afgeblazen, meldt Gazet van AntwerpenVoorlopig hoeft Kuyt zich dus geen zorgen te maken. Hoe dan ook zijn de Saoedische eigenaars van Beerschot niet meteen genegen om de Nederlander aan de deur te zetten. Volgens GvA zit Kuyt dan ook met zekerheid nog op de bank in de eerste wedstrijd na de interlandonderbreking. Dan komt RSC Anderlecht over de vloer in Antwerpen.

Op de afgelaste algemene vergadering stonden overigens nog enkele andere belangrijke agendapunten ingepland. Zo zou de aandelenstructuur herschikt worden en is Willem-Jan Van Huynegem op weg om als nieuwe voorzitter aan de slag te gaan. Ook die beslissingen gaan nu voor onbepaalde tijd de koelkast in.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.