Hrosovsky vol lof over trainer Fink bij Genk: “Speciale gave”

Hrosovsky vol lof over trainer Fink bij Genk: “Hij beschikt over speciale gave”

Vandaag om 17:45

Bij KRC Genk gaat het momenteel uitstekend. De ploeg staat fier aan kop in de Jupiler Pro League. Een overtuigende overwinning van 4-0 tegen Dender zorgde voor een nieuwe driepunter. De sfeer zit alvast goed.

Coach Fink speelt hierin een cruciale rol door de groep bij elkaar te houden. “Bonsu Baah manifesteert zich voortdurend, hij dwingt zo zijn speelkansen af,” aldus Fink, geciteerd door Het Nieuwsblad. Hij legde ook uit waarom hij Cuesta de voorkeur gaf boven Smets, die even ziek was. “Het is voor ons alleen maar een voordeel wanneer zoveel mogelijk spelers bijdragen aan onze sterke prestaties.”

Patrik Hrosovsky benadrukt hoe belangrijk de groepsdynamiek is voor het succes van de ploeg. “Iedereen voelt zich betrokken in de kleedkamer, daardoor is de sfeer optimaal. Hopelijk kunnen we dat gevoel nog heel lang vasthouden,” zegt hij tevreden. 

Volgens Hrosovsky heeft Fink een bijzonder talent om spelers op het juiste moment te brengen. “Ik denk dat onze coach over een speciale gave beschikt,” zegt hij. “Toeval kan het niet zijn dat zowel Sattlberger, Adedeji-Sternberg, als ikzelf bij ons eerste balcontact scoorden.” 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.