Onder de indruk van Karetsas bij Genk: “Denken aan Hazard”

Panel onder de indruk van Karetsas bij Genk: “Hij doet me echt denken aan Hazard”

Vandaag om 18:42
Laatste update: om 18:42

Konstantinos Karetsas, de 16-jarige middenvelder van KRC Genk, blijft dit seizoen indruk maken in de Pro League. Hoewel hij nog maar een tiener is, prijst de voetbalwereld hem al als een van de grootste talenten in België. 

La Tribune (het Waalse equivalent van Extra Time) wierp een blik op zijn prestaties. "Het is alsof hij met zijn vrienden speelt, het is heel indrukwekkend," zegt Nicolas Frutos. De jonge speler onderscheidt zich volgens Frutos met zijn vermogen om het spel te lezen.

Voormalig Rode Duivel Philippe Albert is even enthousiast en vergelijkt Karetsas met enkele van de grootste talenten uit het verleden. "Hij riekt naar voetbal," stelt Albert, "hij is een ruwe diamant die nog geslepen moet worden en Genk is in voor een traktatie." 

“Hij doet met denken aan Hazard”, klinkt het bij Benjamin Deceuninck. "Hij ziet altijd de ruimte om de bal te vragen en ontvangt hem in de juiste omstandigheden," besluit de analist, geciteerd door RTBF

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.