Nieuwe STVV-pion maakt enorme indruk: "Het verschil tussen één op zes en zes op zes"

Vandaag om 18:40

STVV zit na de komst van Felice Mazzu in een betere periode en wist twee keer op rij te winnen. Daarvoor mag het onder meer Bilal Brahimi bedanken, die serieus wist te overtuigen. Bij Extra Time krijgt hij alvast bijzonder veel lof.

STVV moest even op hem wachten, maar na zijn transfer naar de Kanaries wist de aanvallende middenvelder wel enorm te overtuigen. "Er spat een soort vreugde vanaf als je hem op het veld ziet", begint Filip Joos. Voor de analist is het ook duidelijk dat hij een enorme en nodige meerwaarde is voor STVV. "Want die ploeg had wel iets nodig om weer geloof in eigen kunnen te hebben", klinkt het.

En volgens Peter Vandenbempt heeft Brahimi de Kanaries al ook heel wat opgeleverd. "Hij maakt eigenlijk het verschil tussen een één op zes of zes of zes", aldus de commentator. Ook Wesley Sonck spaarde de lof niet. "Het is een leuke speler om naar te kijken", geeft hij aan.

"En ik heb het ook voor linksvoetige spelers, die hebben altijd iets meer", aldus Sonck nog, die helemaal overtuigd is geraakt van Brahimi. "Hij is een goede voetballer, ik vraag me echt af hoe een speler van OGC Nice tot bij STVV geraakt", besluit hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.