Beerschot fans met dreigementen voor Antwerpse derby

Beerschot fans: “Niet op f*cking Bosuil, anders gaan we tot in de kleedkamer”

Vandaag om 16:44
Laatste update: om 17:12

Het belooft een zeer beladen derby te worden tussen Royal Antwerp FC en Beerschot op de Bosuil. De woede van de fans van Beerschot gaat richting het kookpunt met 1 op 24 in de Jupiler Pro League.

Ryan Sanusi, de aanvoerder van Beerschot, kreeg de volgende woorden naar zijn hoofd geslingerd. “Het is heel simpel: als jullie daar met 4-0 verliezen, dan hebben we een ander probleem”, citeert Het Laatste Nieuws de uitspraken van een gedeelte van de fans van Beerschot.

“Dan spelen jullie heel het seizoen achter gesloten deuren. Volgende week is het van moeten. Niet op de f*cking Bosuil, snap je? Moeten we de spelers gaan wakkerschudden? Anders gaan we even tot in de kleedkamer, hoor”, klinkt het dreigement.

De Antwerpse derby staat aankomende zondag op de planning in de Jupiler Pro League. Lukt het de formatie van hoofdtrainer Dirk Kuyt om te stunten op de Bosuil? Wanneer dit niet het geval is, dan belooft het nog een zeer beladen derby te gaan worden. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.