Jarne Steuckers scoort weer voor KRC Genk in wedstrijd tegen Cercle Brugge

Steuckers weer trefzeker bij Genk: "Wilde statistieken opkrikken, dat gaat goed"

16 september om 19:12

Bij de 2-3 overwinning van KRC Genk op Cercle Brugge was Jarne Steuckers wederom van grote waarde. De middenvelder was in de eerste minuut al belangrijk met een assist en scoorde in de zeventiende minuut.

Steuckers is uitstekend begonnen aan het Jupiler Pro League-seizoen. De middenvelder staat na zes gespeelde wedstrijden al op drie doelpunten en gaf daarnaast ook nog drie assists. "Voor het seizoen zei ik dat ik mijn statistieken wilde opkrikken, en dat gaat goed", aldus Steuckers op de officiële kanalen van Genk. Vorig seizoen was Steuckers, toen bij STVV, goed voor zes doelpunten en zeven assists.

Ondanks de overwinning op bezoek bij Cercle, was Steuckers niet helemaal tevreden over het vertoonde spel. "We creëerden kansen, zowel in de eerste als in de tweede helft, maar maakten het onszelf moeilijk door niet vaker te scoren. Defensief stonden we sterk en gaven we bijna niets weg, behalve dan bij de stilstaande fases, daar lieten we het liggen", concludeert de middenvelder.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.