"Riemer moet in het vuur gegooid worden, dat kan elke week gebeuren"

16 september om 12:29

Anderlecht steekt nog niet in topvorm. Zaterdag volgde er zelfs een fluitconcert na de 2-2 tegen Westerlo. Stef Wijnants vraagt zich af of coach Brian Riemer nog aan boord kan blijven.

"De lont is aangestoken bij Anderlecht. De enige vraag is nu hoe lang het nog duurt voor de boel ontploft", aldus Wijnants bij Het Belang Van Limburg. "Riemer is volgens mij kansloos om deze strijd nog te winnen. Oké, ze hebben dit seizoen nog geen wedstrijd verloren, maar ze hebben ook nog geen enkele goede wedstrijd gespeeld."

Toch legt Wijnants de verantwoordelijkheid niet alleen bij Riemer. "Ik wil Riemer ook een klein beetje verdedigen. De problemen zijn groter dan alleen maar de coach. De Anderlecht-aanhang ziet dat duidelijk anders. Riemer moet in het vuur gegooid worden. Dat kan elke week gebeuren. Dinsdag tegen Genk is het misschien al zo ver. Als Genk op dezelfde manier speelt als dinsdag tegen Cercle, dan kan dit Anderlecht simpelweg niet volgen."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.