Jonas De Roeck over transferperiode Royal Antwerp FC

De Roeck over transferperiode: "Als we bepaalde profielen niet halen, is dat zo"

15 september om 13:21

Royal Antwerp FC haalde met Dennis Praet een grote naam naar de Bosuil. Desondanks had The Great Old - en zijn fans - graag nog wat meer versterking gezien. Coach Jonas De Roeck reageerde zondagmiddag op de transferperiode van rood-wit. 

De Roeck kreeg voor aanvang de vraag of hij slechtgezind was dat er niet meer spelers werden aangetrokken. "Ik loop niet zo snel slechtgezind rond hoor', glimlachte de coach voor de camera van DAZN. "Ik denk dat we duidelijk zijn geweest in de communicatie. Als we bepaalde targets of profielen niet kunnen halen dan is dat zo."

Volgens de Antwerp-trainer is er voldoende kwaliteit aanwezig in de kern. "We hebben een kleinere kern, een jonge kern. Maar we zijn ervan overtuigd dat we met deze kern bepaalde doelen kunnen halen. Natuurlijk wil iedere coach veel kwaliteit erbij, maar de mogelijkheid moet er wel zijn", klonk het.

Met Praet heeft Antwerp er alvast wél een grote naam bij. "Ik denk dat hij vooral een constante wil brengen in zijn prestaties dit seizoen", aldus De Roeck. "Daar heeft hij fysieke paraatheid voor nodig. Daar moeten we voorzichtig mee omgaan, maar we zijn blij dat hij erbij is."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.