LIVE-Discussie: Royal Antwerp - Union SG

LIVE-Discussie: Mac Allister krijgt rood bij Union, Antwerp komt op 2-0

15 september om 14:58
Laatste update: 15 september om 14:58

Op de Bosuil zondag een match tussen twee ploegen die wel een driepunter kunnen gebruiken. Royal Antwerp FC zit namelijk al drie wedstrijden zonder zege, terwijl de bezoekers van Union Saint-Gilloise al twee keer niet konden winnen. Om 13:30 uur wordt er afgetrapt in Antwerpen.

Bij Antwerp kan Dennis Praet wellicht zijn debuut gaan maken. De middenvelder tekende voor de interlandbreak een contract bij The Great Old en werkte hard om wedstrijdfit te geraken. Coach Jonas De Roeck was vooraf duidelijk op de vraag of Praet al gelijk in de basis staat. "Starten kan hij niet. We mogen niet te snel gaan met Dennis."

Opstelling Antwerp:

Union speelde voor de onderbreking een sterke partij op eigen veld tegen Anderlecht, maar kon het niet omzetten in doelpunten en dus bleef het steken op 0-0. Ook de week ervoor bij STVV kon de ploeg van Sébastien Pocognoli niet scoren en moest het genoegen nemen met een punt. Het is dus duidelijk waar het probleem ligt bij de Unionisten.

Opstelling Union SG:

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.