Club Brugge en Cercle Brugge spelen in 8 dagen tijd samen 4 keer thuis

Succes aan de grasmat, vier duels in het Jan Breydelstadion op acht dagen tijd

15 september om 20:00
Laatste update: 15 september om 20:00

Het beloven drukke dagen te worden in het Jan Breydelstadion eind oktober en begin november. Op acht dagen tijd zal het stadion van Club Brugge en Cercle Brugge vier keer de deuren moeten openzetten.

De Pro League maakte de kalender voor de Beker van België bekend. Bij de loting kwamen Club Brugge en Cercle Brugge als thuisploeg uit de bus. Op woensdag 30 oktober ontvangt Club Brugge SV Belisia Bilzen. Een dag later op donderdag 31 oktober speelt Cercle Brugge dan weer de gastheer voor Olympic Charleroi.

Drie dagen voor het bekerduel tegen de Limburgers op zondag 27 oktober neemt Club Brugge het thuis in de competitie op tegen RSC Anderlecht. De volgende zondag op 3 november wordt dan weer Cercle Brugge – Sporting Charleroi afgewerkt in het Jan Breydelstdion. Dat zijn dus vier matchen in acht dagen tijd in Brugge.

Overzicht thuismatchen
27 oktober: Club Brugge – RSC Anderlecht
30 oktober: Club Brugge – SV Belisia Bilzen
31 oktober: Cerccle Brugge – Olympic Charleroi
3 november: Cercle Brugge – Sporting Charleroi

Het programma voor het Jan Breydelstadion had nog zwaarder kunnen uitvallen, maar Cercle Brugge speelt in de Conference League uit op 24 oktober (Víkingur Reykjavík) en 7 november (LASK Linz). In de competitie speelt het op 27 oktober op verplaatsing bij Union.Club Brugge speelt op 22 oktober in de Champions League in San Siro tegen AC Milan. In de Jupiler Pro League speelt Blauw-Zwart dan weer een uitmatch op 2 november tegen Oud-Heverlee Leuven.

Club Brugge speelt op 22 oktober in de Champions League in San Siro tegen AC Milan. In de Jupiler Pro League speelt Blauw-Zwart dan weer een uitmatch op 2 november tegen Oud-Heverlee Leuven.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.