Uitleg over afwezigheid Onyedika in basiself Club Brugge

Uitleg over afwezigheid Onyedika in basiself Club Brugge: “Geen risico nemen”

14 september om 18:38

Club Brugge staat in de Jupiler Pro League tegenover KV Kortrijk, maar doet dit zonder Raphael Onyedika in de basis. Hoofdtrainer Nicky Hayen heeft uitleg gegeven over het ontbreken van Onyedika in de basiself van Club Brugge.

Hayen verzekerde dat Onyedika niet op de bank zit omdat hij last heeft van transferitis bij Club Brugge. “Het feit dat Onyedika op de bank start heeft niks met de transferperiode te maken, hij is pas laat teruggekeerd na de interlandperiode dus ik wil geen risico nemen”, deelt Hayen via de officiële kanalen van Club Brugge.

Hayen sloot af met een update over zijn spelersgroep. “De interlandperiode is rustig verlopen, iedereen is fit terug. Het is niet moeilijk om de spelers gefocust te houden, we weten hoe het hier gelopen is de laatste 2 jaar. Het is voor hen de wedstrijd van het jaar. Ze spelen met veel energie, wij zullen er defensief moeten staan”, besloot Hayen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.