Brandon Mechele na doelpunt Club Brugge tegen Cercle Brugge

Mechele: "Doelpunt was iets wat we met de staff besproken hadden"

1 september om 18:40

Club Brugge won met 3-0 van Cercle Brugge. In de 39e minuut opende Brandon Mechele de score. Voor de verdediger was het zijn eerste doelpunt van het seizoen.

Na vijf gelijke spelen op rij in de Brugse derby is Mechele opgelucht. "Ik ben heel blij dat we deze derby gewonnen hebben na al die gelijke spelen tijdens de voorgaande seizoen", klinkt het op de website van Club Brugge.

"Vandaag behaalden we volgens mij een overtuigende zege. Ik zou misschien niet durven zeggen dat we onze beste wedstrijd van het seizoen speelden, maar het is wel zo dat we nu toch al een bepaald niveau halen die de goede richting uitgaat", aldus de verdediger. 

Mechele is erg blij met zijn doelpunt, maar aast direct op meer doelpunten. "Ik ben ook blij dat ik met mijn kopbal kon scoren en zo wat spanning van de ploeg kon wegnemen. Mijn eerste dit seizoen en hopelijk niet mijn laatste, want vorig jaar had ik er zes dus hopelijk volgen er nog meer."

Het doelpunt van Mechele was geen toeval. "Mijn doelpunt was trouwens iets wat we met de staff deze week besproken hadden en dan is het natuurlijk leuk als je op die manier ook kan scoren natuurlijk."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.