Nicky Hayen na Club Brugge overwinning op Cercle Brugge

Hayen wint met Club Brugge van Cercle Brugge: “Namiddag om kippenvel van te krijgen”

1 september om 16:09

Club Brugge kan met een goed gevoel de interlandbreak induiken. Zondag won het de Brugse derby met 3-0. Dit stemde Nicky Hayen zeer tevreden.

"Of het de perfecte middag was? Quasi. Ik denk dat we een beetje aarzelend begonnen, maar wel met goede intenties. Die zijn we blijven tonen. Ik zag een goede instelling bij de spelers. We zijn ook altijd blijven doorduwen", aldus de trainer van Club Brugge voor de camera van DAZN.

Club Brugge won met ruime cijfers van Cercle Brugge, maar Hayen meent dat de score nog hoger had kunnen oplopen. "We hebben nog kansen gehad. We hadden nog meer doelpunten kunneen scoren met deze geweldige supporters achter ons. Het was een namiddag om kippenvel van te krijgen."

Door de 3-0 zege van Club Brugge springt Club Brugge voorlopig naar de derde plaats met tien punten na zes wedstrijden. De teller van Cercle Brugge staat na vijf matchen op vier punten.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.