scheidsrechters speeldag 6 jupiler pro league

Aanduidingen speeldag 6 bekend: Vergoote fluit Brugse derby

27 augustus om 11:51
Laatste update: 27 augustus om 11:53

Speeldag zes van de Jupiler Pro League staat voor de deur. Vrijdag mag KVC Westerlo op bezoek bij KRC Genk. Zaterdag neemt Beerschot het op tegen FCV Dender EH, terwijl we op zondag de Brugse en Brusselse derby's voorgeschoteld krijgen. De scheidsrechters die de wedstrijden in goede banen moeten leiden zijn alvast bekend! 

Vrijdag mag Lothar D'Hondt de wedstrijd tussen KRC Genk en Westerlo in goede banen leiden. Hij wordt bijgestaan door Romain Devillers, Nico Claes en Klass Clerkx. Brent Staessens is de VAR van dienst. 

De Brugse derby tussen Club Brugge en Cercle Brugge belooft zoals altijd een beladen wedstrijd te worden. Jasper Vergoote zal de match fluiten, met Michael Geerolf en Martijn Tiesters als assistenten. Lawrence Visser is de VAR. 

In Brussel mag Nicolas Laforge de derby tussen Union Saint-Gilloise en RSC Anderlecht voor zijn rekening nemen. Laurent Conotte en Vito Di Vincenzo zijn z'n assitenten, met Bram Van Driessche als VAR. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.