RSC Anderlecht gelinkt aan Christian Eriksen

Pakt RSC Anderlecht uit met stunt? 'Denkt aan komst van Eriksen'

27 juli om 12:30
Laatste update: 27 juli om 14:59

Zien we binnenkort Christian Eriksen aan het werk in de Jupiler Pro League? Het zou zomaar kunnen. Volgens Het Nieuwsblad is paars-wit van plan de aanvallende middenvelder naar Brussel te halen.

Nadat Anderlecht eerder gelinkt werd aan Dennis Praet, wordt nu ook Christian Eriksen genoemd als mogelijke nieuwe middenvelder. De Deen is allesbehalve zeker van een basisplek bij Manchester United en zou mogen vertrekken. 

Paars-wit lijkt niet helemaal kansloos om Eriksen naar de JPL te halen. Uiteraard is er de Deense connectie met Brian Riemer, die tevens assistent-coach was bij Brentford FC toen Eriksen er in 2022 aan de slag ging. 

Het is echter afwachten of het tot een effectieve transfer kan en zal komen. Naar verluidt wil Manchester United de middenvelder verhuren, met een verplichte optie tot aankoop. Het moet blijken of Eriksen financieel haalbaar is voor RSCA. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.