Hasi wil nog transfergeweld zien bij KV Mechelen: "Zeker vijf of zes basisspelers"

26 juli om 18:05

KV Mechelen begint vrijdag aan de competitie met een stevige verplaatsing naa Club Brugge. Onder Besnik Hasi wil Malinwa opnieuw stappen zetten, maar de coach acht zijn ploeg nog niet klaar.

KV Mechelen zag deze zomer namelijk flink wat pionnen vertrekken en moest afscheid nemen van onder meer Mukau, Garananga, Coucke, Cobbaut, Bolingoli, Slimani, Bassette. Het haalde inmiddels ook wel enkele nieuwelingen, maar Hasi is nog niet tevreden.

"Ik begrijp dat de club eerst moest verkopen. Dat hebben we goed gedaan. Maar ik verwacht dat er toch nog vijf of zes basisspelers bij komen", klinkt het duidelijk in Gazet van Antwerpen. "Dat is nodig om de vertrokken hoeveelheid kwaliteit op te vangen. Maar ik ben geduldig en tot dan werken we hard met de jongens die er wel zijn", gaf hij aan.

Voorlopig trok KV Mechelen De Wolf, Marsa, Van Cleemput en Nosa Dahl al aan. Aanwinsten die Hasi wel kunnen bekoren, al wil hij er dus nog meer. "Ortwin is een goede aanwinst en Jules was een mooie opportuniteit voor de club, die zo een ex-speler opnieuw kan aantrekken. Maar hij heeft zijn geschiedenis van blessures en vormt dus een risico. José is dan weer een jonge gast en vooral een wissel op de toekomst. Ik verwacht dan ook zo snel mogelijk wat bijkomende kwaliteit", besluit de trainer.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.