Mertens spreekt over toekomst: "Weet niet of dit laatste seizoen wordt"

22 juli om 11:44

Dries Mertens speelt ook komend seizoen weer voor Galatasaray. Mertens beleeft een tweede jeugd in Turkije en denkt voorlopig nog niet aan stoppen.

"Zolang ik me goed voel... ik weet niet of ik nu aan mijn laatste seizoen begin, dat zullen we later wel zien", aldus Mertens bij La Gazzetta dello Sport"Na mijn carrière wil ik opnieuw in Napels wonnen. Ik mis mijn thuis en veel aspecten van mijn oude leven. Ik ging uit zonder auto, ik liep door de stad en ging eten tussen de mensen. Het was mijn eigen wereld."

Mertens weet nog niet wat hij na zijn carrière gaat doen. "Wat ga ik doen? Voetbal is wel mijn leven, maar ik zie mezelf niet als trainer. Ik was onlangs verrast door een statistiek: zes op de tien spelers kampen vijf jaar na hun carrière al met financiële moeilijkheden. Ik wil sporters graag helpen om hun geld beter te beleggen, door advies te geven over investeringen en financiële keuzes."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.