Tijd voor Seys bij Club Brugge: 'Meijer nog hele poos buiten strijd'

19 juli om 16:18

Bij Club Brugge zit men nog voor even met kopzorgen op de backs. Joaquin Seys krijgt in de Supercup tegen Union al minuten en zal hoogstwaarschijnlijk ook nog voor even de doublure van Maxim De Cuyper zijn.

Club Brugge lijkt de eerste maanden op de positie van linksachter toch vooral een beroep te zullen doen op Seys en De Cuyper. Van Bjorn Meijer is er voorlopig geen sprake. De linksachter viel eind afgelopen seizoen geblesseerd uit en staat nog lang niet voor zijn comeback.

Aanvankelijk klonk het dat Meijer enkel de seizoensstart zou missen, maar bij Het Nieuwsblad geeft men aan dat de Nederlander tot november of zelfs december buiten strijd zal zijn voor Club Brugge.

Voor Seys ook een kans om zich te tonen bij Club Brugge. Door het EK keerde De Cuyper alvast laat terug op training en zal Seys een basisplek krijgen in de Supercup tegen Union. Ook in de eerste competitiewedstrijd zal Nicky Hayen hoogstwaarschijnlijk nog voor Seys kiezen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.