'Christian Eriksen komt zeker niet naar RSC Anderlecht'

Het boek Eriksen is dicht: 'Anderlecht heeft de piste definitief verlaten'

3 september om 19:31

Het Laatste Nieuws weet het nu echt zeker: Christian Eriksen komt niet naar RSC Anderlecht. Dat meldt de krant op haar website.

Jesper Fredberg kan het dossier Eriksen nu dus opbergen. Na weken van speculaties krijgt de Jupiler Pro League er definitief geen smaakmaker bij. Van bijkans een done deal tot absoluut onhaalbaar: het kwam allemaal langs.

Silvio Proto was er zelfs zeker van dat de Deen onderweg was naar paars-wit, hij wist zelfs dat Eriksen 'gratis' over naar het Astridpark zou komen en dat Manchester United een deel van zijn salaris zou blijven betalen.

Martin Schoots, de agent van Eriksen, maakte daar korte metten mee en sloot een vertrek uit Manchester categorisch uit. "Met Anderlecht is alleen informeel contact geweest”, zei hij tegen Voetbal International. “Nooit meer dan dat. Het is moeilijk als je bij in principe één van de drie grootste clubs ter wereld speelt om naar een veel kleinere competitie te gaan, vooral zonder Champions League-voetbal", klinkt het.

Fredberg zelf heeft steeds gezegd dat de situatie een zeer moeilijk lag en vond dat speculeren de zaak alleen maar kon schaden.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.