Silas van Stuttgart transfer RSC Anderlecht of Rode Ster Belgrado

UPDATE: Silas heeft keuze gemaakt, RSCA vist achter het net, gaat voor Rode Ster

3 september om 14:59
Laatste update: 3 september om 14:59

RSC Anderlecht wil zich deze transferperiode nog versterken met een middenvelder en een flankspeler. Daarvoor blijft RSCA de piste van VfB Stuttgart-winger Silas volgen. De meest concrete interesse zou echter van Rode Ster Belgrado komen, meldt Het Nieuwsblad.

De rechterwinger mag vertrekken bij de Duitse eersteklasser en ontbreekt nu ook op training. De meest concrete piste is echter die van Rode Ster Belgrado, waar Silas Champions League zou kunnen spelen. De ploeg uit Servië neemt het op tegen Inter, AS Monaco, FC Barcelona, SL Benfica, AC Milan, PSV, Young Boys Bern en... VfB Stuttgart. 

In Servië blijft de transferperiode open tot 13 september maar indien Silas Champions League wil spelen, moet hij voor woensdag ingeschreven zijn. RSC Anderlecht heeft een dag extra tijd om spelers voor de Europa League in te schrijven. RSCA blijft de situatie van Silas dan ook nauwgezet volgen.

UPDATE: Silas heeft zijn keuze gemaakt en gaat VFB Stuttgart verlaten voor Rode Ster Belgrado, meldt Sky Sport. Dit betekent dat de winger niet kiest voor RSC Anderlecht. Het gaat over een huurperiode voor een jaar. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.