'RSC Anderlecht wil nog een middenvelder en een winger op de kop tikken'

'RSC Anderlecht wil nog een middenvelder en een winger op de kop tikken'

3 september om 08:40

RSC Anderlecht is nog niet uitgewinkeld tijdens de zomermercato. Paars-wit wil nog toeslaan door het halen van een middenvelder en een rechtsbuiten. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

De strijd om de handtekening van Christian Eriksen lijkt ondertussen onbegonnen werk, tenzij er iets radicaals verandert in de houding van de Deen. RSC Anderlecht richt zich daarom op andere middenvelders die voor meer creativiteit kunnen zorgen bij paars-wit.

Op de rechtsbuitenpositie is het eveneens nog zoeken. Silas Katompa Mvumpa en Anderlecht voerden gesprekken, maar de aanvaller en paars-wit konden niet overeenkomen over de persoonlijke voorwaarden. Dat kan wellicht veranderen wanneer Anderlecht meer financiële ruimte krijgt door het vertrek van Alexis Flips en Amadou Diawara.

Anderlecht wist rechtsbuiten Anders Dreyer in ieder geval binnenboord te houden. Feyenoord trok aan de aanvaller nadat de club nul op het rekest kreeg van Club Brugge voor Andreas Skov Olsen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.