Nederlandse transfermarkt dicht, Dreyer en Skov Olsen niet naar Feyenoord

Nederlandse transfermarkt gesloten, Dreyer en Skov Olsen niet naar Feyenoord

3 september om 07:15

Club Brugge en RSC Anderlecht zagen hun rechtsbuitens niet naar Feyenoord vertrekken. Zowel Andreas Skov Olsen als Anders Dreyer verhuizen niet naar de Nederlandse club.

Feyenoord klopte eerst aan bij Blauw-Zwart voor de diensten van Skov Olsen. De nummer 2 van Nederland deed meerdere pogingen om de Deense aanvaller los te weken bij de Jupiler Pro League-kampioen, maar zag de transfer uiteindelijk in het water vallen. Club Brugge wilde de aanvaller behouden en zag te weinig tijd om nog een waardige vervanger te halen.

Vervolgens verschoof de aandacht van Feyenoord naar RSC Anderlecht-rechtsbuiten Dreyer, een andere bekende van trainer Brian Priske. Tot een officieel bod kwam het echter niet en paars-wit maalt daar niet om, aangezien Dreyer een vaste basisklant is.

De Nederlandse transfermarkt sloot om middernacht, en dus kan Feyenoord geen pogingen meer wagen om de aanvallers te kopen. Natuurlijk valt niet uit te sluiten dat er binnenkort alsnog een exotisch bod komt voor Dreyer en Skov Olsen, maar uit de Eredivisie zal dat in ieder geval niet komen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.