Simion Michez kan van Beerschot naar Slavia Praag

UPDATE: 'Michez van Beerschot naar Slavia Praag rond, transfersom bekend'

3 september om 07:00
Laatste update: 3 september om 07:00

Beerschot, momenteel roemloos laatste in de Jupiler Pro League, dreigt een belangrijke kracht te verliezen. Volgens de Gazet van Antwerpen heeft de club namelijk een bod op Simion Michez geaccepteerd.

Slavia Praag, een van de topclubs in Tsjechië, is bereid bijna drie miljoen euro neer te leggen voor de getalenteerde rechterflankspeler. Als de transfer doorgaat zou dat de hoogste uitgaande transfer voor Beerschot betekenen sinds de doorstart.

Michez stond deze zomer in de belangstelling van meerdere clubs, maar tot nu toe bleef het bij speculaties. In de laatste dagen van de transferperiode komt er echter schot in de zaak, nu Beerschot akkoord is gegaan met het bod van Slavia Praag.

De 22-jarige Michez, die vorig jaar nog gratis overkwam van RSCA Futures en het lopende seizoen een van de weinige lichtpuntjes is bij Beerschot, heeft nu dus de keuze om de overstap te maken naar de Tsjechische vice-kampioen.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws is de transfer van Michez naar Slavia Praag volledig afgerond. Daarnaast is de precieze transfersom bekend, namelijk 2,2 miljoen euro. Met bonussen kan dat bedrag zoals eerder gemeld oplopen tot 3 miljoen euro.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.