Didier Lamkel Ze tekent voor tweede keer in 18 dagen bij nieuwe club

OFFICIEEL: Lamkel Zé tekent voor tweede keer in 18 dagen bij nieuwe club

3 september om 20:16

Een heel opmerkelijke gang van zaken in Turkije: Didier Lamkel Ze is op minder dan drie weken tijd nu voor de tweede keer gepresenteerd bij een nieuwe ploeg.

Op vrijdag 16 augustus werd de ex-speler van KV Kortrijk en Royal Antwerp FC gepresenteerd bij Sakaryaspor. Vervolgens stond hij op maandagavond 2 september plots te pronken in het shirt van Fatih Karagümrük SK. Beide ploegen komen uit op het tweede Turkse niveau.

Twee keer een nieuwe ploeg op 18 dagen tijd dus voor de Kameroense buitenspeler, die nu in totaal alweer toe is aan de veertiende club in zijn profcarrière. Een loopbaan die hem tot nu naar Frankrijk, België, Marokko, Slowakije, Rusland en dus Turkije 

Waarom hij nu alweer is vertrokken bij Sakaryaspor is onduidelijk, tot een optreden voor de ploeg kwam het in ieder geval nog niet.

Voordat hij tekende bij Sakaryaspor werd Lamkel Zé ook nog gelinkt aan Standard, naar verluidt ontving hij zelf een aanbieding uit Luik, maar daar kregen ze nul op het rekest. Hoeveel de handtekening van de aanvaller nu waard is, is dus maar de vraag. Wellicht kunnen de Rouches nog eens poging wagen voor de mercato sluit in ons land.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.