Dennis Praet in beeld bij Royal Antwerp FC

Na Anderlecht heeft nu Antwerp Praet in het vizier: 'Nog geen akkoord'

3 september om 17:30

Volgens de Gazet van Antwerpen heeft Royal Antwerp FC de zinnen gezet op Dennis Praet. Onze 30-jarige landgenoot is momenteel transfervrij na zijn periode bij Leicester City en moet het bij The Great Old het middenveld komen versterken.

Praet te popelen om een nieuwe club te vinden, eerder werd hij ook gelinkt aan een terugkeer bij RSC Anderdecht. De krant weet dat de beide partijen gesprekken voeren, maar een akkoord is nog niet bereikt.

Zo zou Antwerp meerdere opties verkennen en ook Praet staat in contact met verschillende andere geïnteresseerde clubs. Praet vertrok in 2016 uit ons land en maakte daarna indruk bij het Italiaanse Sampdoria.

Vanuit Italië trok hij naar Leicester City, maar dat liep uit op een teleurstellend verblijf voor de 15-voudig Rode Duivel. Het voorbije seizoen kwam hij tot 17 optredens in de Championship. Bij Antwerp zien zie in de ervaren speler een uitstekende toevoeging van de krappe selectie.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.