'RSC Anderlecht ziet af van komst Praet, Fredberg blijft hopen op komst Eriksen'

9 augustus om 14:41
Laatste update: 9 augustus om 14:45

Bij RSC Anderlecht is men nog lang niet klaar op de transfermarkt en blijft men speuren naar versterking op onder meer het middenveld. Dennis Praet werd genoemd als potentiële aanwinst, maar zover komt het niet.

De voorbije weken werd Praet meermaals gelinkt aan Anderlecht. De voormalige Rode Duivel zit momenteel zonder club en stond naar verluidt niet weigerachtig tegenover een terugkeer naar ons land. Volgens La Dernière Heure heeft Anderlecht echter besloten om Praet toch niet te halen.

Bij de Waalse bron klinkt het dat Christian Eriksen nog steeds het absolute plan A is en hoopt CEO of Sports Jesper Fredberg op de hulp van landgenoten Kasper Schmeichel en Thomas Delaney om Eriksen te overtuigen toch voor Anderlecht te kiezen.

De komst van de Deen, die graag bij Manchester United wil blijven en een stevig loon heeft, wordt echter moeilijk. De Brusselaars blijven dan ook speuren naar andere opties en worden onder meer gelinkt aan Abdelkahar Kadri. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.