'Geen terugkeer Meunier, Club Brugge neemt beslissing over verdediging'

11 juli om 20:47

Club Brugge zit stevig in de voorbereiding op komend seizoen en moet op 20 juli alweer aan de bak in de Supercup. Een week daarop start de competitie, maar wordt het voor Nicky Hayen nog stevig puzzelen.

Eerder viel al te lezen dat coach Hayen in de eerste wedstrijd van het seizoen nog niet kan rekenen op een voltallige kern. Zo zijn onder meer Björn Meijer en Kyriani Sabbe nog out met een blessure. Voor actie op de transfermarkt zullen die blessures echter niet zorgen.

Bij Het Laatste Nieuws klinkt namelijk dat Club Brugge niet van plan is om deze zomer nog een extra flankverdediger toe te voegen aan de kern. Het blijft rekenen op Joaquin Seys, Björn Meijer en Maxim De Cuyper op links, terwijl Kyriani Sabbe, Amine Et-Taïbi, Bi Abdoul Kader Yameogo en Siebe Wylin kansen zullen krijgen op rechts.

Er werd de voorbije weken nog gewag gemaakt van een mogelijke terugkeer van Thomas Meunier naar Club Brugge, maar zover zal het dus niet komen voor de Rode Duivel.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.