Casteels evalueert EK Rode Duivels na uitschakeling tegen Frankrijk

Casteels evalueert EK Rode Duivels: “Niet heel slecht, middelmatig toernooi”

1 juli om 23:33

Koen Casteels, de doelman van de Rode Duivels, wist indruk te maken op het EK 2024 in Duitsland. Een degelijke Casteels kon uiteindelijk niet voorkomen dat Frankrijk er toch met de zege vandoor ging. Casteels evalueerde het EK 2024 van de Rode Duivels.

Casteels werd gevraagd of de omschakeling van de Rode Duivels slordig was tegen Frankrijk. “Uiteraard denk ik dat beide ploegen een beetje op onze hoede waren. In de omschakeling zetten ze hun restverdediging goed dicht. Daarin hebben we te snel de bal verloren, maar ik denk niet dat ze echt gevaarlijk waren”, deelde Casteels na de match.

Casteels kreeg vervolgens de vraag hoe de doelman het toernooi van de Rode Duivels evalueert. “We kunnen niet spreken van een goed toernooi, ik denk ook niet een heel slecht toernooi. Een middelmatig toernooi, jammer genoeg koop je daar niks mee. We zijn heel teleurgesteld”, aldus Casteels.

Tot slot kreeg Casteels nog de vraag wat voor kleedkamer de doelman ging aantreffen bij de Rode Duivels. “Waarschijnlijk een stille kleedkamer die ontgoocheld is”, besloot Casteels.