Coman moet EK-kamp van Frankrijk verlaten

Tegenvaller voor Frankrijk: 'Coman moet EK-kamp voorlopig verlaten'

29 juni om 12:30
Laatste update: 29 juni om 12:32

Kingsley Coman gaat het EK-kamp van Frankrijk tijdelijk verlaten. Volgens het Franse RMC Sport gaat zijn vrouw bevallen van hun vierde kind, waardoor hij richting Zweden vertrekt.

De verwachting is dat Coman spoedig het vliegtuig naar Zweden zal pakken en daardoor is het zeker niet uitgesloten dat hij maandag alsnog aanwezig is in de achtste finale tegen de Rode Duivels. Coman is niet de eerste speler die vanwege een bevalling van zijn vrouw moet vertrekken bij de nationale ploeg. Eerder vloog ook Phil Foden terug naar Engeland voor de geboorte van zijn kind.

Of de absentie van Coman veel uit gaat maken voor de Fransen is nog maar de vraag, aangezien hij niet veel speelde bij de ploeg van Didier Deschamps. De aanvaller van Bayern München keerde pas vlak voor het toernooi terug van een blessure, maar toch werd hij meegenomen naar het EK. Hij kon in alle voorbereidingswedstrijden niet meedoen en in Duitsland maakte hij alleen een korte invalbeurt tegen Nederland.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.