Albert voor kraker Rode Duivels – Frankrijk

Albert voor kraker Rode Duivels – Frankrijk: "Dan is EK grote teleurstelling"

29 juni om 09:08
Laatste update: 29 juni om 09:16

Philippe Albert blikt vooruit op de confrontatie tussen de Rode Duivels tegen Frankrijk op het EK 2024 in Duitsland. Albert vertelt over de omschakeling van de Rode Duivels, volgens Albert behoort deze tot de besten van Europa.

Albert vertelt als volgt over de omschakeling van de Rode Duivels. “In de omschakeling zijn we sterker dan Frankrijk. Op dat vlak behoort België tot de beste ploegen ter wereld. Wie in Europa of elders heeft er voorin vier zulke spelers lopen? De Rode Duivels kunnen de bal op 60 meter van het doel van de tegenstander recupereren en vijf seconden later gevaarlijk zijn. Dat is een wapen”, citeert Het Laatste Nieuws Albert.

Albert wordt tot slot gevraagd wat het zou betekenen als de Rode Duivels er tegen Frankrijk uit gaan. “Dan is het EK een grote teleurstelling. Met 4 op 9 en een tweede plaats in zó een poule, plus een uitschakeling in de achtste finale, kan je niet tevreden zijn. Zelfs al spelen we nog geweldig tegen Frankrijk. Vanaf nu is de kwalificatie het enige wat telt”, besluit Albert.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.