Albert over uitspraken Meunier over de kritiek van media op Rode Duivels

Albert over kritiek Meunier op media: “Rode Duivels moeten dat beseffen”

29 juni om 08:01
Laatste update: 29 juni om 08:55

Thomas Meunier uitte zich tijdens de persconferentie van de Rode Duivels over de Belgische media. De Rode Duivel vindt dat er te veel kritiek is op de Rode Duivels, Philippe Albert is dit niet eens met Meunier.

Meunier wordt gevraagd of hij verbaasd was over de uitspraken van Meunier. “De Belgische pers is héél correct als het over de nationale ploeg gaat. Ik vind ons soms zelfs té positief. De spelers zouden dat moeten beseffen”, citeert Het Laatste Nieuws Albert.

Albert geeft de Franse media als voorbeeld voor de Rode Duivels. “Heb je gehoord wat die Franse analist zei? Dat België een tweedehands auto is en er niets goed is aan onze ploeg? Wel, alleen al daarom hoop ik dat we maandag winnen. Zodat die clown moet afdruipen. (zucht)”, aldus Albert.

Albert sluit af door zijn conclusie te geven over dit soort journalisten. “Zulke jongens zorgen één à twee dagen voor buzz, terwijl ze niets van voetbal afweten. En als het dan anders uitdraait, zie of hoor je ze plots niet meer”, besluit Albert.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.