Degryse uit kritiek op de aanval van de Rode Duivels

Degryse: “We mogen stilaan naar aanval van Rode Duivels gaan kijken”

27 juni om 17:27
Laatste update: 27 juni om 17:47

Marc Degryse uit zich kritisch op de Rode Duivels na het 0-0 gelijkspel tegen Oekraïne. Degryse geeft aan dat er normaalgesproken veel twijfels zijn rondom de verdediging, maar volgens de analist mogen we stilaan naar de aanval gaan kijken.

Degryse geeft aan dat er opnieuw veel te weinig overtuiging was bij de aanval van de Rode Duivels. “Iedereen wijst altijd naar de defensie, maar we mogen stilaan naar de aanval gaan kijken. Temeer omdat Casteels opnieuw de man van de match was. We scoorden twee keer dit toernooi. Twéé keer. De Bruyne en Tielemans. Dat is gewoon te weinig”, deelt Degryse via Het Laatste Nieuws.

Degryse vindt dat de Rode Duivels de aankomende match tegen Frankrijk volledig aan zichzelf hebben te danken. “Nu moet je tegen Frankrijk. Ik had toch liever tegen Nederland of Slovenië willen spelen. En je zit aan de verkeerde kant van de tabel, met Portugal, Duitsland, Spanje, … Daar zijn geen excuses voor, want dit heb je volledig aan jezelf te wijten”, besluit Degryse.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.