Meunier namens Rode Duivels over verbinding met de supporters

Meunier bij Rode Duivels: “Jammer als verbinding fans en spelers is verbroken”

27 juni om 17:10

Thomas Meunier werd tijdens de persconferentie van de Rode Duivels gevraagd hoe het nu is met het vertrouwen na het 0-0 gelijkspel tegen Oekraïne. Meunier geeft aan dat er niks veranderd is en noemt het overdreven dat de Rode Duivels werden uitgefloten door de supporters.

Meunier kreeg de vraag of het vertrouwen van de Rode Duivels nu helemaal is aangetast. “Nee, niks is veranderd in onze groep. We weten dat het snel gaat met voetbal, negatief of positief”, deelde Meunier via de persconferentie.

Meunier ging ook dieper in op het fluitconcert dat de Rode Duivels kregen. “De reactie is gewoon een beetje overdreven, we gaan alles geven. Als we nu tegen Frankrijk winnen dan start alles opnieuw”, gaf Meunier aan.

Meunier sloot als volgt af namens de Rode Duivels. “Het zou echt jammer zijn als de verbinding tussen de supporters en de spelers verbroken is. Wij willen dat niet, niemand wil dat, we willen samen zo ver mogelijk komen.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.