Vandenbempt over de reactie van Rode Duivels naar de fans

“Rode Duivels hadden fans moeten groeten, fout gereageerd door De Bruyne”

27 juni om 15:09
Laatste update: 27 juni om 16:09

Peter Vandenbempt geeft zijn mening over de vervelende situatie tussen de Rode Duivels en de fans. Na het 0-0 gelijkspel werden de Rode Duivels uitgefloten en zij besloten vervolgens om niet naar de fans te gaan om hen te bedanken voor de steun. Volgens Vandenbempt hadden de Duivels het gefluit moeten incasseren.

Vandenbempt geeft aan dat de Rode Duivels in een bijzonder vervelende situatie terecht zijn gekomen met de fans. “Het is heel ongelukkig dat die relatie nu plots verstoord is. Nochtans kon je de Duivels geen gebrek aan inzet verwijten”, deelt Vandenbempt via Sporza.

Vandenbempt weet niet of het door de laatste 5 minuten of de eerste 85 minuten kwam waardoor de fans teleurgesteld waren in de Rode Duivels. “Dat je in die situatie dan de tijd wil volmaken, begrijp ik nochtans. Ik zou veel meer snappen dat ze floten omdat ze teleurgesteld waren door wat in die 85 overige minuten te zien was”, aldus Vandenbempt. 

“Ik vind wel dat de Duivels áltijd de fans hadden moeten groeten. Ongeacht hoe hard zo'n fluitconcert aankomt en hoe gefrustreerd je ook bent. De Bruyne heeft daar volgens mij fout gereageerd. Ze hadden gewoon even de fluitjes moeten incasseren en een hand opsteken. Dit was niet goed gedaan”, besluit Vandenbempt.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.