Degryse over twijfelende Lukaku bij de Rode Duivels

Degryse over Lukaku bij de Rode Duivels: “Er zit twijfel in zijn hoofd”

27 juni om 14:35
Laatste update: 27 juni om 16:08

Marc Degryse blikt terug op het 0-0 gelijkspel van de Rode Duivels tegen Oekraine. Degryse geeft aan dat de huidige vorm van spits Romelu Lukaku problematisch is voor de Rode Duivels op het EK 2024.

Degryse uit zijn zorgen na het doelpuntloze gelijkspel van de Rode Duivels tegen Oekraine. “Deze prestatie heeft alleen maar voor meer twijfels gezorgd. Je kunt niet blijven wegstoppen dat het bij sommige jongens - zoals Lukaku - aan vorm en vertrouwen ontbreekt”, deelt Degryse via Het Laatste Nieuws.

Degryse gaat in op de mogelijkheid die Kevin De Bruyne Lukaku bezorgde. “Hij kon ‘m niet beter meegeven. Perfect voor zijn goede linker, maar Lukaku werkte te wild af en raakte de bal amper. Dan kan je niet anders dan concluderen dat er in zijn hoofd twijfel zit”, aldus Degryse.

Degryse sluit af door aan te geven dat Lukaku nood heeft aan een doelpunt bij de Rode Duivels. “Dat is wel problematisch, want Lukaku is onze goalgetter, iemand die voor de nationale ploeg altijd vlot het net wist te vinden”, besluit Degryse.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.