OFFICIEEL: Na heuglijk Duivels nieuws verlengt Witsel bij Atlético Madrid

13 juni om 11:17
Laatste update: 13 juni om 11:23

Voor Axel Witsel blijft er maar goed nieuws komen deze lente. De verdediger/middenvelder trekt niet alleen met de Rode Duivels naar het EK, zijn contract bij Atlético Madrid werd inmiddels ook verlengd.

Dat kondigt Atlético Madrid aan via de officiële kanalen. Witsel had een aflopend contract bij de Spaanse topclub, maar die verbintenis is inmiddels met één jaar verlengd voor de 35-jarige Witsel.

Een erg grote verrassing is dat echter niet. Witsel gaf zelf al aan bij Atlético te willen blijven en onze landgenoot was het voorbije seizoen ook een belangrijke pion achterin. Hij speelde maar liefst 51 partijen in het team van Diego Simeone, dat hem in de zomer van 2022 transfervrij overnam van Borussia Dortmund.

De 132-voudig international kan zich nu volledig focussen op het EK met de Rode Duivels, waar hij ook mag hopen op een basisplek in het centrum van de verdediging.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.