''CDK blijft bij Atalanta, AC Milan gaat akkoord met vertrek De Ketelaere'

12 juni om 23:39

Charles De Ketelaere mag zich opmaken voor een extra jaar bij Atalanta. De club wilde de Rode Duivel graag definitief inlijven, maar vond niet meteen een akkoord met moederclub AC Milan. Dat akkoord is nu wel gevonden.

Dat nieuws valt te lezen bij verschillende bronnen in Italië, waaronder bij transferexpert Fabrizio Romano. Atalanta huurde De Ketelaere dit seizoen van Milan, maar had bij de onderhandelingen ook een aankoopoptie van 22 miljoen euro bedongen. Dat was nog iets te gortig voor Atalanta, dat uiteindelijk wel een akkoord heeft gevonden met AC Milan.

De Ketelaere wist in het afgelopen seizoen indruk te maken bij Atalanta Bergamo. In 50 matchen wist de 23-jarige aanvallende middenvelder 14 doelpunten te maken en 11 assists af te leveren. AC Milan nam De Ketelaere in de zomer van 2022 voor 36,5 miljoen euro over van Club Brugge. Deze zomer mag hij ook zijn kunnen tonen op het EK met de Rode Duivels.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.