Dries Mertens geeft antwoord op vraag of hij naar Jupiler Pro League komt

Mertens geeft duidelijkheid over kans om naar Jupiler Pro League te komen

31 mei om 14:15
Laatste update: 31 mei om 14:42

Dries Mertens staat nog altijd op de velden. De routinier werd zelfs kampioen met het Turkse Galatasaray. Belgische voetbalfans vragen zich af of Mertens ooit nog in de Jupiler Pro League te bewonderen zal zijn.

Veel mensen zouden Mertens nog eens in de Jupiler Pro League willen zien schitteren. ''Soms vragen mensen me of ik niet naar een Belgische club wil komen'', vertelde Mertens aan Het Laatste Nieuws.

Mertens volgt de Jupiler Pro League op de voet. ''Wat Jan Vertonghen en Simon Mignolet doen: straf. Dat Toby Alderweireld terugkeert en de Gouden Schoen wint: héél mooi'', zei Mertens.

Toch is het niet weggelegd voor Mertens en blijft de aanvaller in Turkije. ''Antalya, Bodrum, Izmir, Cappadocië. Turkije heeft mijn hart ook wel veroverd'', aldus Mertens.

Mertens kwam in totaal 36 keer in actie in de Süper Lig dit seizoen. Daarin wist hij 9 maal te scoren en maar liefst 19 assists te geven.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.