Kompany over avontuur bij Bayern München

Kompany over avontuur bij Bayern München: “Grote eer, het succes zal komen”

29 mei om 17:20
Laatste update: 29 mei om 17:36

Vincent Kompany is de gloednieuwe hoofdtrainer van Bayern München. Kompany komt over van het gedegradeerde Burnley en is zeer te spreken over zijn nieuwe avontuur in de Bundesliga.

Kompany reageert op zijn avontuur als hoofdtrainer van Bayern. “Ik kijk uit naar de uitdaging van FC Bayern. Het is een grote eer om voor deze club te mogen werken; FC Bayern is een instituut in het internationale voetbal”, deelt Kompany via de officiële kanalen van Bayern.

Kompany legt uit hoe hij zich met Bayern wil tonen. “Als coach moet je staan ​​voor wie je bent als persoonlijkheid: ik houd ervan de bal te hebben, creatief te zijn - en we moeten ook agressief en moedig zijn op het veld”, aldus Kompany.

Kompany sluit af door aan te geven wat er nu op de planning staat. “Ik kijk nu uit naar de basiszaken: samenwerken met de spelers, een team vormen. Als de basis gelegd is, zal het succes komen”, besluit Kompany.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.