'Trabzonspor wil shoppen bij KRC Genk en denkt aan Arokodare'

24 mei om 20:33

Bij KRC Genk staat er de komende weken en maanden nog flink wat te gebeuren. De club moet op zoek naar een nieuwe trainer, maar zal ook enkele pionnen zien vertrekken. Daar komt met Tolu Arokodare mogelijk nog eentje bij.

Bilal El Khannouss is al een zekere vertrekker, terwijl ook spelers zoals Carlos Cuesta en Mark McKenzie mogelijk een nieuwe stap zetten. Daarnaast kan ook Arokodare komende zomer nog gaan vertrekken bij de club.

In  wordt de boomlange Nigeriaan namelijk gelinkt aan Trabzonspor. De Turkse club is duidelijk op zoek naar een nieuwe aanvaller en werd eerder al gelinkt aan Club Brugge-spits Roman Yaremchuk. Arokodare is naar verluidt een andere optie.

De sterke Nigeriaan wordt er gezien als de opvolger van ex-Genkenaar Paul Onuachu, die door Southampton momenteel wordt uitgeleend aan Trabzonspor en daar flink wat indruk wist te maken. Hij lijkt echter niet bij de Turkse club te gaan blijven, waardoor Trabzonspor op zoek moet naar een nieuwe spits.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.