‘Standard-fans plannen geen boycot meer, ook goed nieuws over licentie’

‘Standard-fans plannen geen boycot meer, ook goed nieuws over licentie’

15 mei om 08:27
Laatste update: 15 mei om 08:31

Er lijkt positief nieuws te zijn voor Standard Luik. Achter de schermen rommelt het met 777 Partners, maar Het Laatste Nieuws meldt dat de licentie niet in gevaar komt voor de Rouches.

Ook de supporters zullen geen acties meer plannen om wedstrijden te boycotten. Er zijn nog twee wedstrijden voor de boeg en afgelopen speeldag werd de wedstrijd tegen Westerlo al geboycot. De harde kern van Standard laat op sociale media weten het daarbij te laten.

‘We zullen nog acties ondernemen voordat het seizoen ten einde komt, maar het is duidelijk dat de laatste matchen gespeeld moeten worden. We zijn er niet fier op dat we een wedstrijd moesten boycotten, maar we deden wat we moesten doen. We moeten een einde maken aan het tijdperk van 777, de club moet zo snel mogelijk worden verkocht’, klinkt het.

Eerder werd al gesuggereerd dat een puntenaftrek volgend seizoen wel een mogelijkheid is. Een overname zou alvast kunnen helpen. De meeste spelerslonen van de maand april zouden ook zijn overgemaakt, maar het transferverbod geldt nog steeds.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.